Òptica la Creu Blanca

Més confort a la feina, gran comoditat i seguretat a la carretera

  • Per: comunicacio
  • 14/08/2019
optica-la-creu-blanca-salvador-rubio-zeiss-drive-safe

L’experiència de les lents DriveSafe de ZEISS, en primera persona

Reconec que no era prou conscient que tenia un problema de visió. Ni tampoc sabia que tingués una solució tan fàcil. Una solució que a més, em fa sentir tan còmode. I ho comparteixo sobretot perquè estic convençut que, com a mi, això també els passa a moltes persones que portem ulleres.

Sovint, a l’hora d’agafar el cotxe de nit, em trobava poc segur al volant. La poca llum i les llums dels vehicles que vénen en direcció contrària, darrerament més potents i molt blanques, em feien conduir amb inseguretat. Això també em passava en dies de pluja. Em sentia insegur, especialment en carreteres que no conec bé. Fins i tot em feia respecte agafar el cotxe i posar-me al voltant. Per això moltes vegades fins i tot evitava fer-ho, per por.

Un dia em van presentar uns vidres que prometien ser la solució al meu problema. Segons els fabricants, les noves lents ZEISS DriveSafe solucionarien amb tota seguretat aquestes dificultats que tenia. Me les van presentar directament com una meravella. A més, m’asseguraven que les lents m’oferirien un confort visual superior a les que ja estava utilitzant, també de ZEISS. Sempre he utilitzat vidres de la millor qualitat i en aquell moment vaig ser una mica incrèdul. De fet vaig pensar que no podien millorar les prestacions de les lents que ja portava. Amb tot, vaig accedir a canviar els vidres de les meves ulleres per donar-me l’oportunitat de provar-los.

El primer dia que vaig tenir les ulleres, vaig voler posar-les a prova. Després de treballar, vaig fer en cotxe els més de 10 quilòmetres que tinc de casa a la feina. Durant la conducció però, anava alternant les meves ulleres habituals amb les noves lents progressives ZEISS DriveSafe. Això funciona! –vaig exclamar a la poca estona d’estar al volant–. Estava ben sorprès. Fent-se de nit i el mateix trànsit de cada dia, però amb una gran diferència: ja no em quedava enlluernat! Les llums dels altres cotxes ja no em causaven els enlluernaments de sempre. Ni tampoc la inseguretat que sentia per culpa d’això. Vaig fer tot el trajecte amb comoditat i sense molèsties.

Després d’aquell dia, encara em faltava provar els vidres en un dia de pluja. Vaig haver d’esperar uns dies. Però un dia, sortint de la feina quan es començava a fer fosc, va començar a ploure. Agafo el cotxe, em trobo trànsit, pluja, llums dels altres cotxes… Però amb les noves ulleres ja no hi havia problemes. Em sentia extraordinàriament còmode. No sentia cap molèstia per enlluernament, la visió era molt més bona i els meus reflexos molt més segurs.

Des de llavors, ZEISS DriveSafe s’han convertit en els meus vidres i són els que més recomano. Els porto durant tota la jornada laboral i s’han fet imprescindibles per agafar el cotxe. M’ofereixen un camp de visió mitjana i llunyana molt més estable i això també em facilita l’aparcament i la visió a través dels miralls retrovisors. I, com que treballo en interior, amb llums al·lògens, leds i fluorescents, així com amb l’ordinador, les lents m’ofereixen molt més confort a l’hora de treballar.

Us ho recomano, proveu-ho, segur que l’experiència uns serà igual de satisfactòria!

Salvador Rubio,
Responsable de producte d’Òptica La Creu Blanca

Deixa un comentari

Aquest lloc web fa servir cookies per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Òptica la Creu Blanca